Παλτόγλου - Κεφάλαιο Καθιστικό: Πώς να επιλέξετε τον σωστό καναπέ

Ένας καναπές εκτός από στυλ πρέπει να είναι αναπαυτικός και να αποτελεί μια όαση ξεκούρασης

Ένα καθιστικό, όσο μικρό ή μεγάλο κι αν είναι, μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν χώρο ζεστό, φιλόξενο και ξεκούραστο αρκεί η επιλογή του καναπέ που θα το κοσμεί να γίνει με σωστά κριτήρια.

 

Καναπέδες ευέλικτοι


Είτε ο χώρος που μένετε σας ανήκει, είτε τον νοικιάζετε, το καθιστικό αποτελεί πάντα την καρδιά ενός σπιτιού και χρήζει ιδιαίτερης φροντίδας και προσοχής. Η επιλογή του σωστού καναπέ παίζει σημαντικό ρόλο. Τόσο σε έναν προσωρινό όσο και σε έναν μόνιμο χώρο, οι ευέλικτοι και πολυμορφικοί καναπέδες γωνιά κερδίζουν πάντα έδαφος. Ένας καναπές που σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε γωνιά, προσαρμόζεται εύκολα σε ένα νέο σπίτι σε περίπτωση μετακόμισης. Σε ένα ιδιόκτητο σπίτι σας λύνει τα χέρια προσφέροντας επιλογές διαφορετικής διαρρύθμισης και διακόσμησης του καθιστικού σας.

Ευέλικτος και πλήρως λειτουργικός ο γωνιακός καναπές Flexi, της εταιρίας Paltoglou, είναι ένα ιδανικό παράδειγμα πολυμορφικού επίπλου, καθώς προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας. Με διαχρονική και συνάμα μίνιμαλ αισθητική θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας στο καθιστικό σας ενώ τα ανεξάρτητα κομμάτια από τα οποία αποτελείται σας επιτρέπουν να τον μεταμορφώσετε ανάλογα με το στυλ και την προσωπική σας αισθητική. Αντίστοιχα το μοντέλο γωνιακόυ καναπέ  Young καθώς και το μοντέλο καναπέ Βabel προσφέρουν λύσεις σε περίπτωση που θέλετε να μετακομίσετε ή απλά να αλλάξετε τη διαρρύθμιση του καθιστικού σας. Πρόκειται για μια γενιά έξυπνων επίπλων που δίνουν επιλογές χωρίς να περιορίζουν και να γεμίζουν τον χώρο του καθιστικού σας άσκοπα.Ευέλικτοι ,πολυμορφικοί με δυνατότητα αλλαγής στη φορά της γωνίας σε αριστερόστροφη και δεξιόστροφη αποτελλούν την ιδανική πρόταση είτε για μόνιμους είτε για προσωρινούς χώρους!

DSCF2196

Προσαρμόστε τον χώρο σας


Η σωστή διαρρύθμιση του χώρου και η κατάλληλη τοποθέτηση των επίπλων μέσα στο καθιστικό σας αποτελούν πανάκεια. Που θα τοποθετηθεί ο καναπές, τηλεόραση στον τοίχο ή σε έπιπλο, γλάστρα δίπλα στην πολυθρόνα ή κάτω από το φωτιστικό; Αποφάσεις ιδιαίτερα κομβικές για τη λειτουργικότητα του καθιστικού σας και την καλαισθησία του χώρου σας. Η εταιρία Paltoglou παρέχει υπηρεσία δωρεάν μελέτης του χώρου σας ενώ το άρτια καταρτισμένο προσωπικό της, με την πολυετή εμπειρία του, δίνει συμβουλές για τη σωστή διαρρύθμιση του σπιτιού σας και τη διάταξη των επίπλων.

Προσοχή στο στυλ!

Ο καναπές που θα επιλέξετε για το καθιστικό σας πρέπει να βρίσκεται σε αρμονία με το στυλ και τις διακοσμητικές επιλογές του σπιτιού σας. Η επιλογή του κατάλληλου καναπέ πρέπει να γίνει με τα σωστά κριτήρια. Φροντίστε να επιλέξετε έναν καναπέ ο σχεδιασμός του οποίου θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τις στυλιστικές σας επιλογές για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού σας. Το design αποτελεί το άλφα και το ωμέγα στην επιλογή του καναπέ, καθώς μπορεί να αλλάξει πλήρως την εικόνα του καθιστικού σας. Ποιοτικά υφάσματα και χρώματα σε συμμετρία με τους χρωματικούς τόνους του σπιτιού σας πρέπει να αποτελούν βασικά κριτήρια στην επιλογή του καναπέ, που θα κοσμεί την καρδιά του καθιστικού σας.

  DSF7441 2

 

Άνεση και ξεκούραση

Μπορεί το στυλ, η επιλογή των υλικών και η λειτουργικότητα ενός καναπέ να αποτελούν τα βασικά κριτήρια για την επιλογή του κατάλληλου μοντέλου για το καθιστικό σας, ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε τον πρωταρχικό σκοπό του συγκεκριμένου επίπλου: να σας ξεκουράζει! Ένας καναπές αναπαυτικός αποτελεί πάντα το ζητούμενο. Γυρνώντας κουρασμένοι από τη δουλειά το μόνο που πάντα σας παρηγορεί είναι ένας άνετος καναπές για ξεκούραση και χαλάρωση. Συνώνυμο της άνεσης και της ξεκούρασης αποτελεί φυσικά ο καναπές Babel. Το φυσικό και τεχνιτό πούπουλο στη σύσταση του αφρώδες υλικού του καναπέ προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία ξεκούρασης. Εξίσου αναπαυτικό κάθισμα σε μία διαφορετική ανατομική φόρμα παρουσιάζει και ο γωνιακός καναπές Sofa wood  καθώς και ο γωνιακός καναπές form που είναι μια ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν μετά από μια κουραστική ημέρα, προσφέρωντας ένα πιο στητό και ανατομικό κάθισμα.

DSCF0953

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας Paltoglou , έχωντας πολυετή εμπειρία στο χώρο του επίπλου , σας παρέχει τη δυνατότητα να συνομιλήσετε μαζί του μελετώντας τις ανάγκες σας

με γνώμονα την εύρεση ιδανικών λύσεων και προτάσεων βάση των προσωπικών σας αναγκών. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία χωροταξικής και χρωματολογικής μελέτης  που προσφέρεται  

στους πελάτες της εταιρείας Παλτόγλου ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης σε συνδυασμό με την προσωπική σας αισθητική .Κάθε χώρος είναι μοναδικός και έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε 

γιαυτό και κάθε interior designer οφείλει να "ακούει " τις ανάγκες σας και να προσαρμόζει εξατομικευμένες λύσεις συνδυάζοντας το design,την εργονομία και την λειτουργικότητα . Για εμάς αυτό επιτυγχάνεται με την

επίσκεψη στο χώρο σας και την κατανόηση του προσωπικού σας ύφους ,το οποίο επιδιώκουμε να εκφράζει ο χώρος σας!