Παλτόγλου - Χρήσιμα tips για τη διακόσμηση κάθε χώρου

ΤΙPS

Ο σωστός φωτισμός, η κατάλληλη επιλογή χαλιών και διακοσμητικών σε συνδυασμό με την ορθή επιλογή χρωμάτων μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο σας  στο προσωπικό σας καταφύγιο που θα σας χαλαρώνει πνευματικά και σωματικά! 

Ένα δωμάτιο όσο μικρό ή μεγάλο και εάν είναι μπορεί με μικρές διακοσμητικές πινελιές να αλλάξει όψη, με το στυλ και την καλαισθησία να κυριαρχούν. Πόσες φορές ξεφυλλίζοντας ένα περιοδικό διακόσμησης δεν αναφωνήσατε “έτσι θα ήθελα να ήταν το σαλόνι μου!”. Μερικά χρήσιμα tips διακόσμησης αρκούν για να θυμίζει ο χώρος σας σελίδες περιοδικού.

sofa wood 2

Αειφορία και πράσινο
Ένα μοντέρνο σπίτι που ακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης έχει χαρακτήρα... πράσινο. Ποιοτικά και ηθικά κατασκευασμένα έπιπλα εκφράζουν μια πιο natural αισθητική ενώ σε συνδυασμό με πράσινα φυτά εσωτερικού χώρου, είτε κρεμαστά είτε επιδαπέδια, το σπίτι σας αποκτά αυτόματα έναν nature loving τόνο αισθητικής. Η κατάλληλη επιλογή φυτών και γλαστρών, σε αποχρώσεις της φύσης, δίνουν άλλη οπτική σε έναν χώρο, δίνοντας πνοή και οξυγόνο στο δωμάτιο.

33333 0x0      222222 0x0

Σωστός φωτισμός
Σημαντικό ρόλο στην αισθητική ενός χώρου παίζει ο φωτισμός. Ένα φωτιστικό δαπέδου δίπλα στον καναπέ, μια ρετρό λάμπα πάνω στο γραφείο ή ακόμη και μια παλέτα κεριών μπορούν να αλλάξουν όλη την αισθητική του δωματίου. Για παράδειγμα εάν ένα φωτιστικό είναι κρεμασμένο πολύ ψηλά μπορεί το φως του να σκληραίνει τον χώρο, ενώ μια διαφορετική τοποθέτησή του μπορεί αυτόματα να κάνει την ατμόσφαιρα του δωματίου σας πιο ζεστή.https://www.sofa-sofa.gr/products/catalog/category/proionta/15-fotistika

ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ

Χρωματική παλέτα
Η απόφαση για το ποιο ή ποια χρώματα θα κυριαρχούν στον χώρο σας, καθώς και για το πως αυτά θα συνδυάζονται μεταξύ τους, είναι πολύ σημαντική. Η χρωματική παλέτα που συνθέτει την εικόνα του χώρου σας πρέπει προσφέρει μια αρμονική ισορροπία ανάμεσα στην ψυχρότητα και τη ζεστασιά. Αποχρώσεις του μπεζ και του λευκού προσφέρουν ευελιξία στις διακοσμητικές σας επιλογές, μιας και πρόκειται για χρώματα που δίνουν κύρος και σικ αέρα στον χώρο σας ενώ παράλληλα προσφέρουν την ελευθερία να παίξετε με διαφορετικά χρώματα στα έπιπλα, τα διακοσμητικά και τα ριχτάρια σας. Η επιλογή των σωστών χρωμάτων είναι μια ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και δεν πρέπει να την αφήνετε στην τύχη της. Η εταιρεία Paltoglou προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τον σωστό συνδυασμό χρωμάτων και μπορεί να σας βοηθήσει να δώσετε άλλον αέρα αισθητικής στον χώρο σας παίζοντας με τα χρώματα.

Χαλιά και ριχτάρια
Στην επιλογή και τοποθέτηση τόσο των χαλιών όσο και των ριχταριών, η συμμετρία παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. Η συμμετρική διαρρύθμιση είναι αυτή που κάνει έναν χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος, καθώς τον αναδεικνύει και τραβά την προσοχή. Τα ασορτί χαλιά και ριχτάρια μπορούν εύκολα να δώσουν μια κατάλληλη συμμετρία στο δωμάτιο σας, κάνοντας τον χώρο να δείχνει πιο ζωντανός.

DSCF2277

Διακοσμητικά
Σπίτι χωρίς διακοσμητικά και έργα τέχνης στους τοίχους είναι γυμνό σπίτι. Όσο καλά και να συνδυάσει κανείς χρώματα και έπιπλα, οι μικρές πινελιές που μεταμορφώνουν πλήρως έναν χώρο δεν είναι άλλες από τα διακοσμητικά. Αρωματικά κεριά, γυάλινα βάζα, κάδρα, ρολόγια τοίχου καθώς και διακοσμητικοί δίσκοι από πηλό ή μπαμπού δίνουν στυλ σε έναν χώρο και τον κάνουν να ξεχωρίζει. Έργα τέχνης στους τοίχους αλλά και στο πάτωμα προσφέρουν μια πινελιά κύρους σε έναν χώρο ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν μια αίσθηση αρμονίας μέσα στον χώρο. Μια μεγάλη γκάμα από μοντέρνα διακοσμητικά και έργα τέχνης μπορεί κανείς να βρει στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας Paltoglou ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας παρέχει δωρεάν συμβουλές διακόσμησης και μελέτη του χώρου σας.https://www.sofa-sofa.gr/products/catalog/category/proionta/16-diakosmitika